Sommarens strandmode är färgsprakande och går i vågade mönster. Designernas strandkollektioner tar för tillfället sin inspiration från den tropiska djungeln och Afrikas savanner. Det finns många fina bikinitrender i år, någonting för var och en. Om du känner dig osnygg i din gamla bikini kan det vara läge att titta efter ett nytt, mer smickrande badplagg.

Att vara snygg på stranden

Snygg på stranden

Vi tränar för att förbättra vår fysiska hälsa men också för att vi ska känna oss bekväma med våra kroppar. Den annalkande bikinisäsongen skapar ofta stress för kvinnor som tränar för att gå ner i vikt. Är du en av de som känner dig nervös inför att visa upp dig i badkläder? Oroa dig inte så mycket! Om du känner dig bra inombords kommer det att lysa igenom och göra dig snygg. Och med en hälsosam solbränna och fin hy från solens D-vitamin så kommer du snart få upp självkänslan när du tittar dig i spegeln.

En modell för varje kroppstyp

Välj badkläder med omsorg. Beroende på din kroppstyp kan olika modeller passa bättre eller sämre på dig. Den axelbandslösa Bandeaubikinin passar bäst på kvinnor med liten till mellanstor byst. Halterneck-modellen kan även passa till större byst om banden som går runt kroppen och i nacken är breda och ger bra stöd. Det finns även push-up varianter av båda dessa modeller. Push-up ger fin form åt bysten och finns både i modeller med uttagbar vaddering och med formpressade kupor.

Baddräkten är ett bra alternativ för de som inte vill visa magen. Vissa baddräkter kommer även med osynliga byglar och stödjande band för att skapa stabilitet och snygg form. Även de finns i mycket snygga tappningar.